Vertskap søkes

Gupu Gård søker etter vertskap for markastua fra 1. mai 2024

Det lille småbruket Gupu ligger idyllisk og sentralt til i Vestmarka i Bærum med fantastiske turmuligheter hele året. Gupu ligger kun 15 min kjøring fra Sandvika. Her går skiløyper og stier over det vakre gårdstunet fra utfartsparkeringen ved Vestmarksetra i nord og Semsvannet/Asker i sør. Vestover går løyper, veier og stier mot Sandungen, Solli, Grønland og Sollihøgda. 

 

Gupu slekta kom til gården midt på 1700-tallet og tidlig på 1900-tallet begynte Anette Gupu å tilby kaffe og mat til det økende antallet turfolk i marka. Utover 1900-tallet var det imidlertid under hennes svigerdatter Olga Gupu at markastuas popularitet økte i omfang. På slutten av 70-tallet overtok hennes barnebarn Randi driften av gården og sammen med sin mor Else og tante Anny videreutviklet de driften til å bli en av de mest besøkte markastuene i området. 


På Gupu gård vil dere kunne skape deres egen arbeidsplass i Marka. Som leietakere vil dere selv være ansvarlig for økonomien og driften av markastua. Leieforholdet omfatter det gamle hovedhuset på gården med kafé i første etasje og leilighet/bolig i andre etasje. I tillegg er det egen garasjeplass og lager i låven. Høysesongen er om høsten og vinteren. I sommerhalvåret er Gupu et fantastisk sted for bryllup og andre selskaper. Det har de senere årene vært stor suksess med suppekvelder i ukene og pinnekjøtt i førjulstiden.


Vi søker etter et vertskap som:

  • trives med å jobbe med mennesker og for mennesker
  • er service innstilt og ønsker å tilby et godt tilbud til friluftsinteresserte
  • har evne og vilje til å arbeide under varierende belastning og håndtere utfordringer på en løsningsorientert måte
  • ønsker å ta vare på og videreføre gamle tradisjoner men som samtidig er kreative og initiativrike og kan skape et variert tilbud


Erfaring fra drift av markastue, turishytte eller liknende er en fordel. 

 

Oppstart 1. mai 2024

 

Søknadsfrist er satt til 15. januar, men vi vil vurdere søknader fortløpende. Søknad og andre henvendelser sendes til post@gupu.no